Monster Rent – Het eerlijkste huurwoningaanbod

  • |
  • Registreren
  • |
  • Nederlands
Verhuurder en huurder direct in contact Ruim 1000 beschikbare huurwoningen Snel en gemakkelijk

Over onsOver ons Monster Rent is een online platform waar huurders en verhuurders direct met elkaar in contact komen. Hier vind je niet alleen jouw ideale woning of huurder, maar ook alle informatie op het gebied van huren en verhuren.

Je huis verhuren of een nieuwe plek zoeken. Het lijkt een ingewikkelde zaak. Je hebt te maken met tal van regels. Een makelaar die je hierbij helpt is makkelijk gevonden. Maar bemiddelaars kosten veel geld en wat ze daar precies voor doen is voor jou niet altijd even duidelijk.

Wij denken dat dit makkelijker kan. En makkelijker moet.

Op ons platform brengen we de huurder en verhuurder direct in contact met elkaar. Dit maakt de komst van een bemiddelaar geheel overbodig. Door alle informatie overzichtelijk en op één plek online te zetten zorgen we ervoor dat huiseigenaren en woningzoekenden volledig op de hoogte zijn van alles. We bieden voorbeeldcontracten aan, schrijven over de laatste nieuwsupdates in ons blog en geven tips over huren en verhuren.

De woningmarkt is constant in beweging. Regels veranderen continue, prijzen verhogen jaarlijks en het aantal verhuurmakelaars blijft groeien. Door de vele wijzigingen wordt het voor huurders en verhuurders niet altijd duidelijker. Monster Rent zet de woningmarkt op z’n kop door volledige transparantie te geven. Niet alleen zijn alle wetten en regels duidelijk uitgelegd, bij ons weet je ook precies waar je voor betaald en zijn er geen verborgen kosten. Wij bieden een uitgebreid platform en openheid voor iedereen.

Monster Rent biedt jou de mogelijkheid om te zoeken naar de ideale huurder of woning. Wij bemiddelen niet en hebben geen eigen woningen, maar zorgen voor een compleet platform, waardoor het laagdrempelig en goedkoop blijft voor iedereen. Dit betekent dat je alles zelf kan regelen. Heb je toch hulp nodig? Kijk dan op onze info balie voor meer informatie.

Heb je meerdere woningen voor de verhuur? Of wil je als grote corporatie met ons samenwerken?
Stuur dan een email naar partners@monsterrent.com.


Contact

contact@monsterrent.com
Postbus 56889
1040 AW Amsterdam


Terug