Monster Rent – Het eerlijkste huurwoningaanbod

  • |
  • Registreren
  • |
  • Nederlands

Alle informatie voor huurders op één plek

Maximale huurprijs berekenen

Ga je voor het eerst een woning huren of heb je besloten om samen te gaan wonen en samen iets te huren en zou je graag een indicatie krijgen van wat je maximaal aan huur kunt betalen? De huur-inkomen calculator kan je daarbij helpen.

Vul jouw bruto inkomen en eventueel die van je partner of huisgenootje(s) in, mocht jij/jullie nog betalingsverplichtingen hebben dan kun je deze hier ook invullen. Is alles ingevuld dan klik je op bereken max huur. Je krijgt direct een indicatie van de maximale huur die bij jou past. Let wel dat dit puur een indicatie is waarbij je op zich nog fijn kunt leven. Dit is gebaseerd op een gemiddelde. Voor jouw persoonlijke situatie kan dit natuurlijk nog afwijken.

Als je een huurwoning hebt gevonden die aan jouw eisen voldoet, let dan ook goed op of je een huurprijs aangaat die all-in is of dat het een kale huurprijs betreft. Bij een kale huurprijs komen nog veel kosten kijken zoals gas, water en licht. Daarnaast kun je tegenwoordig ook niet meer zonder tv en internet. Voor een goed overzicht van alle extra kosten die je kunt verwachten bij huren kun je hier een handig overzicht vinden.

Hoofdaanvrager Medeaanvrager Betalingverplichting
Vul hier het bedrag in dat jij/jullie maandelijks aflost/aflossen aan een lening of schuld.
* Je hebt nog geen bruto inkomen ingevuld.
+ Aanvrager toevoegen
Bereken max. huur
Jouw maximale huur

Wij raden je aan om maximaal aan huur te besteden € ~calculated amount~


In welke plaats wil je een woning huren?


Momenteel hebben wij 0 huurwoningen die bij jouw maximale huur passen.Bekijk woningaanbod

* Deze uitslag is slechts een indicatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.